De Soft-Liposculptuur ...SOFT-LIPOSCULPTUUR, EEN WARE REVOLUTIE OP HET GEBIED VAN FIGUURCORRECTIE ...

Soft-liposculptuur is een nieuwe verfijnde techniek die totaal verschilt van de verouderde liposuctie, of liposculptuur, die U kent.

Meer vragen ? Definitieve Voor ? Daarna ? Prijs?Définitieve                                 

Soft-liposculptuur kan Uw onsierlijke rondingen definitief weghalen in ongeveer twee uur,

onder plaatselijke verdoving

en biedt het figuur dat U zich wenst en bij U past.
Soft-liposculptuur biedt U een prachtig figuur aan : de techniek is een uitstekende contourbehandeling waarmee bijv. vetkussentjes op de heupen, knieën of billen, het overtollige vet op de zijkant van de bovenbenen (zgn. " zadeltassen ") of de buik uitstekend en blijvend gecorrigeerd kunnen worden.

Al de storende vetkussentjes worden weggehaald en U kunt afslanken precies waar en hoeveel U wilt. In een aantal gevallen biedt deze behandeling toch ook een oplossing voor cellulitis.

F.A.Q's                                        

Wat is liposculptuur precies ?
Liposculptuur is een esthetische chirurgische procedure om plaatselijke vetophopingen te verwijderen, zoals deze zich voordoen op bijv. Benen, billen of buik, maar ook op armen, onderkin of onder de schouders.

Wanneer is liposculptuur gewenst ?
Liposculptuur kan toegepast worden om uw figuur te vervolmaken door middel van het verwijderen van vet op bepaalde locaties. Wij benadrukken dat het hier gaat om figuurcorrecties en niet om gewichtsverlies.

Hoe kan deze behandeling mij helpen ?
Een afspraak voor een consult bij een van onze consultartsen is de eerste stap oor een liposculptuurbehandeling. U kunt bij dit consult duidelijk uw doel en verwachtingen vorrleggen aan de arts en deze arts kan Uuitleggen of deze operatie de oplossing is voor U. Het kan ook zijn dat de arts U een andere operatie dan de liposculptuurbehandeling adviseert ; bijv. waneer het noodzakelijk zou zijn om een teveel aan huid chirurgisch te verwijderen. U moet altijd in gedachten houden dat het gewenste resultaat een verbetering zal zijn, maar geen perfectie

 Voor                                

Soft-liposculptuurbehandeling zoals deze bij ons wordt toegepast heeft een duidelijke lift-effect op de huid. Met de Soft-liposculptuur kan de chirurg manueel werk met een zeer grote nauwkeurigheid uitvoeren en op een precieze en zachte wijze het vetweefsel sculpteren. Door niet te werken met een grove afzuiger, maar door het gebruik van dunne canules vormt de soft-liposculptuur een verbluffend esthetisch resultaat, welke de vroegere behandelingen als liposuctie of liposculptuur niet konden bereiken. Ook patiënten die al eerder een traditionele liposuctie hebben ondergaan en bij wie het resultaat niet optimaal is kunnen door middel van deze methode met succes worden behandeld.
The surgeon can carry out his work with very great accuracy and sculpt the liquefied fat tissue in a precise and gentle manner

Hoe gebeurt het ?


De ingreep geschiet onder plaatselijke verdoving. De weg te zuigen vetkussentjes worden van te voren afgetekend op de huid en vie kleine sneetjes wordt een verdovende vloeistof naar binnen gebracht welke de vetcellen doet opzwellen ; daarna worden deze handmatig verwijderd.

Op de behandelde lokaties kunnen soms blauwe plekken ontstaan die snel wegtrekken. De vetcellen die weggehaald zijn komen niet meer terug (na de puberteit maakt de mens geen nieuwe vetcellen meer aan).


F.A.Q's                                       

Zal mijn verzekering deze softliposculptuur behandeling vergoeden ?
Verzekeringsmaatschappijen betalen doorgaans alleen een cosmetische operatie indien er een medische indicatie is. Sommige verzekeringsmaatschappijen echter vergoeden de behandeling wel.

Hoe wordt liposculptuur toegepast ?
De behandeling wordt onder plaatselijke verdoving gedaan. Via een klein sneetje wordt een dunne canule ingebracht op de locaties die behandeld worden ; waardoor het vet wordt verwijderd. Na de behandeling, is het noodzakelijk dat U gedurende vier weken een speciale panty of bandage draagt om zwellingen tegen te gaan en om uw huid zich weer te laten aanpassen aan uw nieuwe figuur.

Wat zijn lymfedrainages en zijn die noodzakelijk ?
Lymfedrainage is een speciale vochtafdrijvende massagetechniek die meestal door daarin gespecialiseerde fysiotherapeuten wordt uitgevoerd. Uw arts kan U eventueel adviseren om lymfedrainages te laten uitvoeren om vochtophopingen spoediger te doen verwijderen.

 
De contourverandering is dus definitief en de huid zal zich bij de meeste mensen goed aanpassen aan de nieuwe contour. Bovendien zijn de gemaakte sneetjes zo klein dat er nagenoeg geen zichtbare littekens zullen overbliven. Afhankelijk van het aantal zones dat behandeld moet worden duurt de behandeling 1-2 uur. Hierna kunt U iets drinken en weer naar huis gaan !

Na de behandeling

Om uw huid steun te geven moet U ongeveer 4 weken, waarvan de eerste week dag en nacht, een steun gevende, elastische panty dragen.
(Voor een optimaal en spoedig resultaat adviseren wij U vijf lymfedrainage behandelingen. Na twee dagen kunt U weer douchen en hechtingen worden na 8-10 dagen verwijderd. Na zes maanden komt U terug voor contrôle en na 3-6 maanden is het eindresultaat bereikt.


F.A.Q's                                          

Zijn er bijwerkingen bij deze behandeling ?
Blauwe plekken en zwellingen zijn algemeen, de blauwe plekken verwijderen echter normaliter binnen drie weken en zwellingen binnen acht weken. Andere complicaties zoals infecties of duidelijke littekens zijn hoogst ongewoon.

Welke resultaten kan ik verwachten ?
Liposculptuur is ideaal voor mensen die plaatselijke vetophopingen hebben die niet verdwijnen na een dieet of training. Het is geen vervanging voor afslanken. Wij doen ons uiterste best om U het resultaat te geven dat U verwacht.

Zal de liposculptuur littekens achterlaten ?
Ja, maar uw chirurg zal trachten een niet opvallend litteken te maken en deze zoveel moggelijk in de natuurlijke lijnen van uw lichaam te plaatsen. De sneetjes zijn 2-3 mm en daardoor nauwelijks zichtbaar na de softliposculptuur.

Wanneer kan ik weer met mijn normale activiteiten beginnen ?
Dit is zeer individueel, de meeste mensen beginnen al na enkele dagen weer met werken, sommigen zelfs nog sneller.

Daarna                               


Om uw huid steun te geven moet U ongeveer 4 weken, waarvan de eerste week dag en nacht,
een steun gevende, elastische panty dragen.

Voor een optimaal en spoedig resultaat adviseren wij U vijf lymfedrainage behandelingen. Na twee dagen kunt U weer douchen en hechtingen worden na 8-10 dagen verwijderd. Na zes maanden komt U terug voor contrôle en na 3-6 maanden is het eindresultaat bereikt.

 

Prijs                               

Tenslotte,

wat ook niet onbelangrijk is : omdat deze techniek zo " eenvoudig " is, ligt de prijs.


"European Clinics"

van Soft-liposculptuur aanmerkelijk lager dan die van andere methoden.
Voor de behandeling van een lokatie (bijv. heupen of dijen of buik of knieën) betaalt U pas 1250 Euros.
Indien U tegelijkertijd meer dan een lokatie laat behandelen (tot max. 3 – 4 lokaties per keer), geldt er afhankelijk van het aantal opvolgende lokaties een gereduceerd tarief.
(Bij voorbeeld 4 locaties : rijbroek, knieën, billen, buik kost 2865 Euros all-included except hotel & flight)tarif


Meer voorbeelden ? ???